A riporter

Vásárhelyi Dávid

Vásárhelyi Dávid

Benne leszek a tévében

2015. január 23. - Hirborze

Nemrég a Duna TV Csodabogár című műsorának készítői kerestek meg, hogy szívesen forgatnának rólam és Hesnáról egy riportot. A kezdetekről, a jelenről és a jövőről is meséltem.

A két napos forgatás a Szabadság téren kezdődött, a régi MTV-s székház előtt. A stáb kérésére interjút készítettem mentorommal Hesnával, aki mesélt munkájáról, családjáról és a tehetségek támogatásának fontosságáról. Így forgatásban volt egy forgatás. Az interjú után több vágóképet is készítettek rólunk. 

img_20150107_191952.jpg
Másnap házhoz érkezett a tévé stáb, a lakás egy perc alatt, kisebb stúdióvá vált. Az ebédlőasztal egy szemvillanás alatt repült a helyéről, a tökéletes képért ugyebár mindent. A délután folyamán sok vágóképet kellett rögzítenünk, ezek egy részét a szobámban, a lakásban, illetve az utcán vettük fel. 

A riport előtt még itt van néhány werkfotó:

dscf0028.JPG     Vásárhelyi Dávid és Al Ghaoui Hesna
dscf0029.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vasarhelyidavid.blog.hu/api/trackback/id/tr557084243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása